Εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους 2018-19

Στις 25 Ιουνίου 2019 έγινε στο σχολείο μας η εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους 2018-19 όπου απονεμήθηκαν τα απολυτήρια και πτυχία στους τελειόφοιτους μαθητές μας και βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν για τη συνεπή τους φοίτηση, την αθλητική τους επίδοση, τις καλλιτεχνικές τους δράσεις και την συνεισφορά τους στην αναμόρφωση και τον εξωραϊσμό του σχολικού κτηρίου.

Αποχαιρετιστήριος λόγος της Διευθύντριας του σχολείου προς τους τελειόφοιτους μαθητές μας

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα με τη σειρά μου και εγώ, αφού πρώτα σας καλωσορίσω, να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνετε να παρευρεθείτε σε μια τόσο σημαντική στιγμή των παιδιών μας.

Αγαπητοί μας μαθητές, αγαπητές μας μαθήτριες  συγχαρητήρια. 
Αγαπημένα μας παιδιά, δώσατε και δώσαμε μαζί  ένα αγώνα, εμείς να σας μεταφέρουμε και εσείς να αποκτήσετε γνώσεις και δημιουργική στάση ζωής έχοντας την υποστήριξη και την συμπαράσταση της οικογενείας σας.

Ο πρώτος σας αγώνας ολοκληρώνεται.  Σήμερα θα λάβετε το απολυτήριο και το πτυχίο σας, μαζί με τις ολόθερμες ευχές μας. Να είστε υγιείς, να απολαμβάνετε τους ωραίους καρπούς των κόπων σας, να έχετε  καλή σταδιοδρομία, να αγωνιζόσαστε με εντιμότητα, καλοσύνη και αγάπη για να πορευθείτε στο δικό σας μονοπάτι της ζωής.
Σας ευχόμαστε να κατακτήσετε τους στόχους σας, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να  αποδείξτε ότι είστε καλύτεροι από εμάς.  Αυτό θα είναι η δική μας δικαίωση.

Αγαπητοί γονείς τα χρόνια αυτά μοιραστήκαμε μαζί σας τις δυσκολίες της εφηβείας των παιδιών μας αλλά και τη δροσιά τους και τον αυθορμητισμό τους.

Το πολύ τιμητικό προνόμιο που έχω να εκπροσωπώ τους καθηγητές σας, επιβάλει να τους ευχαριστήσω ολόψυχα. 
Όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν μαζί σας τον αγώνα τον καλό, στάθηκαν στο πλάι σας.  Αγωνίστηκαν να σας μεταφέρουν γνώσεις και δημιουργική στάση ζωής.
Επίσης  θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της σχολικής κοινότητας, το επικουρικό προσωπικό για την συνεχή εκτέλεση της υπηρεσίας τους με αίσθηση προσφοράς, τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης για την συνεχή τεχνική και οικονομική υποστήριξη του έργου μας και την καθημερινή αναβάθμιση του σχολείου μας.

Άφησα τιμητικά να ευχαριστήσω τελευταία την Προϊσταμένη μας αρχή τον κ Αριστοτέλη Βαρελά, τους Συντονιστές εκπαιδευτικού έργου για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία που μας προσέφεραν σε όλες τις δύσκολες στιγμές μας και όλο το προσωπικό της Δ ΔΕ Αττικής για την συνεργασία μας.

Αγαπητά μας παιδιά από εδώ και στο εξής θα συνεχίσετε με τις ευχές όλων μας τον αγώνα σας σε ένα άλλο πεδίο ίσως πιο δύσκολο και ίσως πιο απαιτητικό αλλά σε κάθε περίπτωση όχι χωρίς ενδιαφέρον.

Σας εύχομαι, σας ευχόμαστε ολόψυχα και πάλι Καλή επιτυχία…

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.