Συμμετοχή στην εκδήλωση του προγράμματος «LivewithoutBullying»

Το σχολείο μας αποδεχόμενο την πρόσκληση του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) στις 20/5/2019 βρέθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» προκειμένου να συμμετάσχει  σε εκδήλωση του προγράμματος «LivewithoutBullying» και να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε βετεράνους στου μπάσκετ, αθλητές ποδοσφαίρου που πρωταγωνίστησαν στο Euro 2004, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες. Το αθλητικό αυτό event πραγματοποιήθηκε για να βοηθήσει στην προώθηση του συγκεκριμένου προγράμματος το οποίο αποσκοπεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών ενδοσχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και δημιουργήθηκε το 2015 από το ΚΜΟΠ στα πλαίσια αναζήτησης σύγχρονων τρόπων άμεσης υποστήριξης παιδιών που αντιμετώπιζαν προβλήματα εκφοβισμού.

Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, παιδιά και ενήλικες έχουν πρόσβαση σε διακριτές υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, που παρέχονται ανώνυμα και δωρεάν. Παράλληλα, στα πλαίσια του προγράμματος υλοποιούνται ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση, τη βαθύτερη κατανόηση του φαινομένου του εκφοβισμού και την αποτελεσματικότερη διαχείρισή του.

Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία μίας διαδικτυακής κοινότητας, στην οποία όλα τα μέλη θα μπορούν με σεβασμό και κατανόηση να μοιράζονται τις εμπειρίες και τις απόψεις τους γύρω από τον εκφοβισμό και να προσφέρουν απλόχερα την υποστήριξή τους. cument,domain=open.wmchris.de|ark-survival.net

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.